- Leverandører -

Astro Lightning

Astro Lighting er kanskje europas største på baderomsbelysning. Astro Lighting leverer også det du måtte ha behov for ang. inne- og utebelysning. Lampesalg leverer alle deres varer - til gode priser. 
 
 
Selskapet startet i 1997, og har raskt vokst til å bli en av Storbritannias fremste designere og produsenter av moderne belysning. 

Grunnlagt av John Fearon (administrerende direktør) og James Bassant (Design Director), har selskapet vokst med gjennomsnittlig 20% fra år til år. Med distributører i 34 land rundt om i verden, utgjør eksportsalg nå nesten halvparten av alle salg i bedriften. Dette beviser at de aller beste UK-designet produkter også passer inn i andre land som her hjemme i Norge.

Med et rykte for nyskapende design, høy kvalitet produksjon, og pålitelig ytelse, produserer Astro produkter for innendørs og utendørs bruk. Varespekteret er stort innen baderomsbelysning. Med produkter utviklet for å overholde strenge IP44 krav, har Astro kanskje det største varespekteret innen belysning til bad for hvor som helst i Europa.
For å imøtekomme den voksende virksomheten har Astro investert tungt i de siste årene. I 2008 flyttet Astro til nye lokaler (3200 kvm) i Harlow. I løpet av 2016 flytter Astri Lighting inn i enda større og helt nytt bygg.
 
Fremfor alt er det største aktivum til Astro sine ansatte forteller John og James. De mener bestemt at hvis du har et sterkt team som er glad i det de gjør, så faller alt annet på plass. Det må være noe sant i dette ettersom service nivået til Astro er blant de høyeste i bransjen.

Lampesalg er glade for å kunne tilby kvalitetsvarer fra Astro til våre kunder i Norge!

Brilliant AG

Lys skaper liv - derfor har det vært Brilliant AG sin lidenskap i nesten 60 år å bringe lys inn i folks liv over hele verden. Dette velkjente og anerkjente tyske selskapet legger vekt på å overvåke trender og utviklingen av markedsorientert, moderne og innovativ belysning.
 
 
Som en av de ledende merker innen belysning i Europa er Brilliant AG leverandør av et komplett og unikt sortiment av innendørs og utendørs - for både hjem og hage. Sammen med partnere har Brilliant AG totalt mer enn 8.000 artikler i sitt sortiment.